Over RetroLoes

            Hoe top is het om van vintage mijn werk te kunnen maken!

Ik ben Loes en ben geboren in de kleurrijke jaren 70. Deze kleuren uit de jaren ’70 en ’80 maken mij nog elke dag vrolijk, zo ook de print uit die tijd (de gave bloemenprint, pauwenogen of asymmetrische design). Inmiddels ben ik wel wat ouder, maar de liefde voor deze kleuren en print zijn gebleven. 

In 2006 ben ik getrouwd met een man die gelukkig dezelfde liefde voor vintage heeft. Sinds 2009 en 2010 ben ik moeder van twee lieve kinderen. Ik vind het heerlijk om me te laten verrassen door hun acties, verhalen en eigenheid. Mijn openingstijden zijn daarom beperkt omdat ik graag tijd maak voor deze twee kanjers. 

Vanaf mijn studie ben ik werkzaam in de zorg en vanaf 2017 ben ik gestart met een winkel vol liefde voor vintage. Naast spullen uit de jaren 70 heb ik ook mijn liefde gevonden voor de strakke stijlvolle design van de meubels uit de jaren ’50 en ’60. 

Toen mijn huis te klein bleek voor alle vintagespullen en ik merkte dat er naast mijn vrienden nog meer mensen zijn die mijn liefde voor vintage delen, heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik ben gaan leven van mijn liefde voor vintage.

Als RetroLoes verkoop ik via deze website mooie, waardevolle, vintage, design spullen.
Ik hoop jou met vintage net zo blij te maken!

 

© 2017 - 2023 RetroLoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel